MamaJoy

Voor een liefdevolle geboorte & ouderschap

Mijn Visie

Ouders hun weg naar het ouderschap helpen vinden, kracht geven zodat ze ontspannen de baring tegemoet gaan en positief terug kunnen kijken op de geboorte van hun kindje.

Wie ben ik

Ik ben Joyce Borst-Klaver, de persoon achter MamaJoy. Al ruim 20 jaar deel ik mijn leven met Pierre en samen met hem mocht ik mama worden van 5 prachtige dochters, waar we meer dan trots op zijn. Moeder worden en zijn, was en is niet altijd makkelijk, maar ik vervul deze taak met heel veel liefde. 
En dat gun ik alle ouders.


Waarom begeleid ik zwangere

Een geboorte kun je niet over doen. Hoe je een geboorte in gaat en welke begeleiding je daarbij krijgt, kan heel veel verschil maken.
Veel ouders zijn niet op de hoogte van wat er mogelijk is en zijn ook onzeker over dat wat er komen gaat. De juiste passende informatie kan deze onzekerheid wegnemen en zorgen voor een mooie geboorte-ervaring.
Zelf heb ik daar ook gestaan en heb het verschil (wel of geen passende informatie) ervaren. Dat is waarom ik doula ben geworden. Op deze manier kan ik mijn kennis en ervaring delen met aanstaande ouders. Zodat zij een mooie geboorte-ervaring mogen beleven.


Mijn curriculum vitea

- Vanaf 2001 ervaring als moeder, van inmiddels 5 dochters
- 7 Jaar ervaring als gastouder van meerdere kindjes
- MBO diploma helpende-welzijn 2010
- Doula opleiding in Utrecht afgerond incl. 3 stages, jun. '12
- Weekendcursus extra doula-skills, bij JJ-doula's nov. '12
- Vanaf sep. '12 werkzaam als geboortebeleider binnen MamaJoy
- Cursus zwangerschapsmassage aug./sep. '15
- Vanaf apr. '16 actief bestuurslid van de NBVD (Nederlandse Bond voor Doula's)
 In de jaren veel bijscholing op het gebied van coaching en geboortebegeleiding.